понеділок, 7 травня 2018 р.

Фестиваль "Великоднє сонечко"

Свято Великодня – одне з найвеличніших свят. Це день, коли душі усіх християн радіють Воскресінню Христа.
«ХРИСТОС ВОСКРЕС!» - своєю священною силою об’єднує усіх присутніх людей. І якась невимовна радість, що заповнює груди і почуття добра та бажання у цей величний день стати кращим, пробачити, забути земні тривоги.
З нагоди великого християнського свята Христового Воскресіння 04 травня 2018 року дошкільнята Поповицького ДНЗ Шегинівської сільської ради, разом із вихователем Маланчук М.В. та музичним керівником Фаль О.Р., взяли участь у фестивалі «Великоднє сонечко» на базі Балицького ДНЗ.
Діти готувалися до нього заздалегідь. Цілий тиждень вони разом з вихователькою знайомилися з чудовим християнським святом Воскресіння Христа, розглядали ілюстрації, писанки, дивились відеофрагменти.
Під музичний супровід діти виконали гаївки «Сонечко», «Де гаївка лунала».
Справжньою знахідкою стала цікава інсценізація «Несемо ми кошичок». Вміло виконали свої ролі Гнатовська Ю. (Паска), Агапов С. (Писанка), Дроздов О.(Ковбаса), Сікора М. (Часник), Дедура Р.(Хрін),Дроздов Р.(Сир) та Драбик А. (Барвінок).
Усім сподобалось чудове Великоднє дійство, яке було насичене художніми номерами та хореографічними композиціями. Діти з великим задоволенням слухали цікаві розповіді, знайомились з традиціями українського народу. Це свято принесло усім піднесений настрій, любов та радість, що сповнила серця вірою в перемогу добра.
За вміло проявлену акторську майстерність дітей було нагороджено грамотами відділу освіти.






Немає коментарів:

Дописати коментар