вівторок, 29 травня 2018 р.

Над школою лунає вальс прощальний!




Як швидко рік навчальний промайнув,
Повірити так важко в це відразу,
І ми сьогодні всі зібрались тут
Останній дзвоник святкувати разом.
У травні, коли розквітають яскраві квіти, звучить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника, яке сповіщає про закінчення занять у навчальних закладах та виряджає у самостійну життєву дорогу випускників.
25 травня 2018р. відлунав срібним переливом останній дзвоник у Поповицькому НВК Шегинівської сільської ради. Комусь він сповістив про початок веселих літніх канікул, а випускникам – про підбиття підсумків, вибір майбутнього шляху.
Розпочалось свято спільною молитвою у церкві. Привітати школярів прийшли не тільки вчителі, а й поважні гості. Звучало багато теплих слів, привітань та побажань. Свої слова-настанови висловила в.о. директора НВК О. Р. Стисло: "Зараз ви, випускники, стоїте на порозі нового життя. Бажаю, щоб ваша життєва стежка була довгою та щасливою, щоб вас супроводжували лише успіх і удача", – підкреслила Ольга Романівна.
Благословили випускників на щасливе доросле життя духовний наставник о. Ігор, голова сільської ради Р. М. Стисло, педагоги, батьки. Щирими словами, пісенними композиціями привітали випускників учні молодших класів. Були цього дня і нагороди – подяки, сертифікати та грамоти кращим із кращих.
Від випускників також пролунали щирі слова: і про вдячність вчителям, і про шкільну дружбу, і про навчання, і про розуміння власної відповідальності за себе, за суспільство, за країну.
І ось настала ця хвилина… Звучить останній дзвінок… Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

Немає коментарів:

Дописати коментар