четвер, 3 травня 2018 р.

ЧОРНА ТРАГЕДІЯ НА КОЛЬОРОВІЙ ЗЕМЛІ!!!!


25 квітня 2018 року у Поповицькому НВК Шегинівської сільської ради відбулась година скорботи «Чорна трагедія на кольоровій землі», присвячена пам'яті тих, хто постраждав від вибуху на ЧАЕС. 
Звертаючись до присутніх, Наталія Романівна сказала: « Ми ще довго будемо відчувати на собі наслідки Чорнобильської трагедії, ще довго чутимемо її дзвони. Вони лунатимуть за тими, кого вже немає, кого не стане завтра, хто заплатив за чиюсь помилку своїм здоров'ям та найдорожчим, що є в людини – своїм життям!»
Учні 9 класу Оленюк О. та Греськів М. розповіли про наших героїв, життя яких обірвалося у полум'ї зруйнованого реактора. Неможливо було без суму переглядати документальні кадри з фільмів «Закинуті села», « Спецпроект: Чорнобиль», «Прип'ять до…..Прип'ять після…», презентацію та фотографії про покинуту землю, зарослі бур'янами оселі. Стискалось серце від десятків фотографій ліквідаторів у чорних стрічках – молодих, усміхнених. У виконанні вокальної групи прозвучали пісні «Чорнобильська біда», «Два кольори». Закінчився захід спільним виконанням пісні «Боже, Україну збережи».
Нікого не залишила байдужим виставка літератури та фотоматеріалів «Дзвони Чорнобиля», яку підготувала бібліотекар Гончар О.А.
Хвилиною мовчання учні та педагоги вшанували пам'ять Героїв ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, запалили свічки, низько схилили голови, віддаючи шану тим, хто поклав своє життя у боротьбі з атомним пеклом.
Виховний захід був дуже емоційним, хвилюючим і підтвердив, що проходять роки після аварії, але біль в серцях сотень тисяч українців не вщухає і досі. Пам'ятаємо про це і робімо усе, щоб ніколи не падала на землю гірка зірка Полину.



Немає коментарів:

Дописати коментар