середа, 23 травня 2018 р.

Звіт про діяльність органів шкільного самоврядування за ІІ семестр 2018р.

Учнівське самоврядування - добровільне об'єднання учнів, мета якого - сформувати в дітей почуття господаря школи і класу. 
21 травня 2018 року в Поповицькому НВК Шегинівської сільської ради відбулося засідання шкільного парламенту «Звіт про діяльність органів шкільного самоврядування за ІІ семестр 2018р.». Захід проводився з метою пропагування серед учнівської молоді основних засад місцевого самоврядування, формування активної життєвої позиції старшокласників та реалізації їх лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління - майбутнього нації.
Розпочалось засідання виступом педагога-організатора Фаль Наталії Романівни, яка привітала усіх присутніх із закінченням 2017-2018н.р. та повідомила про підсумки виховання всіх учнів школи за цей навчальний рік.
Заслухали президента школи Оленюк О., яка звітувала про роботу шкільного самоврядування за ІІ семестр 2018 н.р. Ольга зупинилась на найяскравіших заходах, в яких брали участі учні протягом семестру та звернула увагу на питання, яким слід приділити більшої уваги в роботі парламенту в наступному навчальному році.
Підвели підсумки роботи голови 4 діючих спілок («Відпочинок»-Стисло А., «Спортивники»-Кебус О., «Здоров*я»-Запорожан А., «Знання»-Тимчук Р.), які запропонували в невимушеній формі пригадати всі вдалі проекти та вже братися за нові.
Гарний настрій , багато цікавих ідей продукувала наша молодь. Засідання довело, що підлітки глибоко розуміють усю повноту шкільного життя і прагнуть зробити його яскравішим і змістовнішим, висловлюють своє бачення і шляхи розв’язання деяких проблем.




Немає коментарів:

Дописати коментар