неділю, 20 травня 2018 р.

Прощавай, Букварику, наш найкращий друже!

18 травня 2018 року у Поповицькому НВК Шегинівської сільської ради під керівництвом класовода Вінярської У.С та вчителя музичного мистецтва Фаль О.Р. відбулося свято-казка «Прощай, Букварику, наш найкращий друже!», на якому першокласники попрощалися з першою книжкою всіх поколінь –Букварем. 
З яким нетерпінням діти чекали цієї події ! Так старанно готувалися, вивчали пісні та вірші. Адже вони піднялись ще на одну сходинку на шляху у великий світ. Всі добре знають літери, читають, пишуть... І все це, завдячуючи свої першій книжці Буквар.
На свято завітали стільки гостей ! Це і вчителі, і учні інших класів, батьки, бабусі та дідусі, братики і сестрички. Оченятка маленьких артистів світилися радістю. А в очах батьків – виднілися сльози. Здається, зовсім нещодавно їх діточки вперше вступили на поріг рідної школи, вперше відкрили Букварик, прочитали своє перше слово…
Вже на початку свята присутні поринули у світ казки, де їх чекали випробування, перешкоди на шляху звільнення (найкращої книжки) Букварика від чар Баби Яги та її друзів 1 і 2 балів(роль яких зіграли: Оленюк І. Стисло Є. та Юсип Ю.) А як чудово наші першокласники співали пісні «Мій Букварик», «Букварику, прощай», «Йде Букварик жвавим кроком»!
Не обійшлося і без сюрпризів. На свято завітали майбутні підручники першокласників: Читанка (Гнатовська С. ), Українська Мова (Сікора М.) Найпочеснішим гостем свята був Буквар (Оленюк В.).
Наприкінці свята всіх діток привітала в.о.директора НВК Стисло О.Р. і вручила їм перший важливий документ у їхньому шкільному житті-Атестат Першокласника та медаль-подяку за вивчені букви.
Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався.









Немає коментарів:

Дописати коментар