вівторок, 29 травня 2018 р.

Школярі Поповицького НВК-срібні призери у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-спортивній патріотичній грі «Сокіл» (Джура)!!!






      «Як вогонь безсмертний у віках не згас,
      Так козацька слава у серцях у нас!» - під таким гаслом 29 травня 2018 року рій «Нащадки козаків» Поповицького НВК Шегинівської сільської ради взяли участь у  Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-спортивній патріотичній грі «Сокіл» (Джура), де здобули перемогу та стали срібними призерами.  
       Учасники рою продемонстрували високу майстерність у різноманітних конкурсах: стройова підготовка та виконання маршової пісні; гра «Відун»; конкурс «Кращий Кашовар». За перемоги у цих конкурсах рій отримав цінні призи.     
       Рій «Нащадки козаків» єднало: цілеспрямованість, колективний козацький дух, бажання перемогти, вправність, умілість, злагодженість дій.    
     Гра має на меті поліпшення виховної роботи з учнівською молоддю на основі традицій і звичаїв українського народу, формування у підростаючого покоління патріотичної свідомості, готовності до виконання громадянських і конституційних обов’язків.. 
    Яскраві емоції, чудова весняна погода, смачний козацький куліш – все сприяло успішному проведенню гри. Час пройшов цікаво та корисно, адже  Джура – це море позитиву та вражень.







Немає коментарів:

Дописати коментар