четвер, 24 травня 2018 р.

Ти на канікулах марно часу не гай, про правила безпеки пам'ятай!


     Незабаром для школярів пролунає останній дзвінок і розпочнуться довгоочікувані літні канікули. Вільного часу у дітвори побільшає. Хтось поїде з батьками відпочивати на море, когось чекають гостинні хати й зелені городи бабусь-дідусів, а хтось залишиться вдома. Відпочинок влітку завжди йде на користь, якщо не трапляється надзвичайних пригод. І всюди на відпочиваючих, на їхню необережність , чатує небезпека. Як не прикро, але саме під час літнього сезону у нещасних випадках гине велика кількість дітей. Щоб відпочинок не приніс нам небажаних проблем ми маємо подбати про свою безпеку, причому заздалегідь.
      Напередодні літніх канікул для учнів Поповицького НВК Шегинівської ОТГ пройшов урок-інструктаж на тему: Ти на канікулах марно часу не гай, про правила безпеки пам'ятай!", який підготувала та проводила педагог-організатор Фаль Наталія Романівна.
      Наталія Романівна розпочала свій виступ словами: «Життя - це те, що більше за все цінуємо і менше всього бережемо». Також ознайомила учнів з правилами поведінки на воді та методами надання першої допомоги при утопленні, наданні допомоги при сонячному та тепловому ударі, при укусах комах, кліщів та змій, з правилами поводження в лісі, на залізниці, на дорозі та при пожежах, нагадала номери телефонів служби екстреної допомоги.
      На завершення педагог-організатор побажала учням гарних і безпечних канікул.







Немає коментарів:

Дописати коментар