вівторок, 29 травня 2018 р.

Ми все хочемо знати і гарно відпочивати!!!


29 травня 2018 року в Поповицькому НВК Шегинівської сільської ради під керівництвом досвідчених педагогів Дедури В.М.,Лескович А.В. та Фаль Н.Р. відбулося урочисте відкриття пришкільного табору «Веселка» в якому цікаво та змістовно проводитимуть своє дозвілля 75 учнів. 
Перший день у таборі розпочався з виконання Гімну України, привітань, ранкової зарядки в музичному супроводі, яка надала дітям заряд бадьорості та енергії на цілий день. На подвір’ї перед школою вишикувалися три загони, які озвучували назви своїх команд, свої девізи, а також презентували візитку загону.
Пізніше відбулися спортивні змагання «Веселі естафети», які дали змогу школярам показати свої фізичні здібності, сприяли виробленню навичок здорового способу життя, зміцненню здоров’я дітей. Покращували атмосферу свята рухливі ігри, запальні танці та гарний настрій дітей.
Перший день у таборі завершився, та діти вже з нетерпінням чекають на новий день, тому що попереду цікаві подорожі та екскурсії: у Львівський ботанічний сад, зоопарк в селі Меденичі, урочище і колишня соляна шахта Саліна в Добромилі та інші.
Кожний день перебування дітей у таборі буде наповнений новими справами, зустрічами, екскурсіями і розвагами.





Немає коментарів:

Дописати коментар