вівторок, 27 березня 2018 р.

Духовність – це невидимий храм людської душі




        Духовність – це невидимий храм людської душі, збудувати його можна лише поєднуючи справжні земні справи,духовне самовдосконалення,чистоту і піднесеність душі.
     І якщо ми навчимо дітей будувати своє життя і поведінку відповідно до християнської моралі,-то це є найбільше добро, яке може дати школа дітям.
     Виховна діяльність школи має орієнтувати учнів на те, щоб жити і діяти за християнськими духовно-моральними принципами. Прилучаючись до активного життя, школярі засвоюють досвід старших поколінь, можуть і повинні брати посильну участь у доброчинній діяльності. Завдяки цьому в них формується психологічна, моральна і практична готовність до самостійного суспільного життя й діяльності.
     Для реалізації цих завдань, у період Великого посту, у Поповицькому НВК Шегинівської сільської ради відбувся цікавий та нестандартний урок основи християнської етики, на якому учні 2 класу під керівництвом вчителя основи християнської етики Фаль О.Р. переглянули та обговорили фільм «Життя Ісуса Христа», розказували притчі християнських сподвижників, декламували вірші. Діти помолилися та черпнули духовного натхнення Божої благодаті.
Урок пройшов у дусі духовного зростання та морального вдосконалення.

     

Немає коментарів:

Дописати коментар