четвер, 29 березня 2018 р.

 Атестація - це процес оцінювання професійнопедагогічної компетентності вчителяпродуктивності його роботи та визначення його відповідності посадіяку він займаєрівня кваліфікації.



Cьогодні, 23 березня у Поповицькому НВК Шегинівської сільської ради відбулась чергова атестація педагогічних працівників. Цього року атестувалось 3 педагоги: Фаль Н.Р., Вороблевська У.Б та Поліщак Г.Р.
      Під час атестації було забезпечено демократичність, об’єктивність і комплексність в оцінці педагогічної майстерності кожного педагога через виявлення результатів педагогічної діяльності шляхом проведення контрольних робіт, зрізів знань учнів, тестування, анкетування, відвідування уроків, позакласних заходів, здійснення аналізу освітнього процесу в закладі з урахуванням думки учнів, їхніх батьків, колег, аналізувалася участь вчителів у методичних заходах школи, району, результативність участі вихованців у різноманітних конкурсах. Працівники, які атестувалися, оформили виставку своїх матеріалів та доробок, презентували свою роботу у вигляді мультимедійної презентації.
     Атестаційна комісія зазначила, що педагоги мають належну професійну підготовку, сумлінно ставляться до виконання посадових обов’язків. Вдало проведена атестація сприяє не лише створенню комфортного психологічного клімату та довірчих стосунків у навчальному закладі, а й мотивує педагогічних працівників брати участь в атестаційному процесі.


Немає коментарів:

Дописати коментар