вівторок, 27 березня 2018 р.

Герої у наших серцях!

Дитинство і війна -  поняття не сумісні, але теперішнім дітям неоголошеної війни швидко довелося подорослішати і стати підтримкою для тих, хто ціною власного життя боронить незалежність нашої Батьківщини.
     Великдень – це свято, до якого готуються всі з особливою ретельністю, коли рідні, близькі та друзі збираються разом і радіють Воскресінню Ісуса Христа. Найсвітліший день має принести радість і нашим оборонцям, тож педагоги та учні Поповицького НВК Шегинівької сільської ради, які неодноразово  долучалися  до багатьох акцій, спрямованих на допомогу і підтримку учасників оборони України, взяли  участь у черговій акції "Великдень на передову»."
    Кошти, речі, продукти харчування, засоби особистої гігієни будуть передані волонтерами  воїнам АТО. Також   школярі   власноруч виготовили вітальні Великодні листівки та писанки. Діти намагалися подарували нашим воїнам частинку тепла своїх  сердець, любов  і  турботу всього населення України.  
   Наш колектив сподівається, що в ці світлі дні кожен воїн, смакуючи паску, зможе відчути радість від Воскресіння Христового, нашу  вдячність  за їх мужність та  героїзм.
   Вважаємо ,що турботи, щедрості та доброти багато не буває! Тож ділимося радістю та теплом своїх сердець у Великдень з тими, хто в ці дні особливо гостро відчуває нестачу любові від своєї родини та захищає нашу землю!
Підтримуємо  тих, хто проливає за нас свою кров, ділимося з ними Пасхальною радістю і символічною часточкою від кожного столу.



Немає коментарів:

Дописати коментар