понеділок, 16 квітня 2018 р.

Вранці, ввечері і вдень будь обережний з вогнем

«Вогонь добрий слуга, але поганий господар», - саме з таких слів почався тиждень безпеки дитини на тему: «Шляхи зниження дитячого травматизму від опікової травми» у Поповицькому НВК Шегинівської сільської ради.
В ці дні було проведено роботу з кожного розділу, таких як: «Вогонь – друг, вогонь – ворог», «Безпечні та небезпечні вулиці та дороги», «Природа друг, коли ти добре її знаєш», «Дитина серед людей». 
Плідно попрацювали вчителі початкових класів, використовуючи різні форми роботи. Тут були і бесіди, і ігри, і театральні інсценівки, і екскурсії.
Педагог-організатор Фаль Наталія Романівна провела практичні заняття щодо надання першої допомоги.
Після відпрацювання практичних навиків в кожному класі відбулась виховна година із затвердженою тематикою щодо безпеки дитини.
Відбувся конкурс дитячого малюнка «Вогонь-добрий, вогонь-злий».
У п'ятницю усі учні переглянули фільм про пожежників. Цікавим, змістовним і корисним був цей тиждень. Учні пам’ятатимуть, що вогонь – це не іграшка.
Такі заходи закріплюють теоретичні знання, уміння та навички поводження в надзвичайних ситуаціях, а також забезпечують високий рівень організованості дисципліни і порядку, формують в учнів морально-психологічні здібності.




Немає коментарів:

Дописати коментар