неділя, 22 квітня 2018 р.

Круглий стіл «Сучасні підходи до проектування, проведення та аналізу уроку англійської мови з використанням ІКТ».


Інформаційні та комп’ютерні технології відіграють все більшу роль у нашому житті. Важливого значення набуває ефективне їх використання і у сфері освіти. Саме тому ми сьогодні говоримо про використання ІКТ на уроках англійської мови.
19.04.2018 року у Поповицькому НВК Шегинівської сільської ради відбулося засідання вчителів іноземної мови. За круглим столом педагоги обговорили сучасний підхід до проектування та проведення уроків англійської мови з використанням ІКТ. Учитель англійської мови Сидор І. П. показала презентацію де поділилася досвідом роботи і звернула увагу на важливість придбання і використання інтерактивно-комунікаційних засобів. Оскільки у Поповицькому НВК наявна інтерактивна дошка, доступ до Wi-Fi , то вчитель іноземної мови має змогу працювати творчо і різносторонньо розвивати дітей. Ірина Петрівна практично продемонструвала роботу в навчальних і розвиваючих програмах та on-line середовищах (“Lingua land”, “Listening Lab”, “Learning Apps”, “Liuro”, “English 4kids”) з використанням інтерактивної дошки.
Важливо кожному педагогу пам’ятати, що комп’ютер не повинен застосовуватися на уроці заради форми, а як спосіб «оживити» урок, зацікавити учнів, пробудити їх до активної співпраці з вчителем.


Немає коментарів:

Дописати коментар