четвер, 30 листопада 2017 р.

Ви стали захисниками, ми щиро молимось за вас!






    На долю нашої країни та народу випало тяжке випробування – війна, але у той же час саме сьогодні ми відроджуємося як нація, саме сьогодні ми усвідомлюємо, що тільки в єдності – наша сила, саме сьогодні ми переконуємося, що у нас є українська армія.  
   Учні  та  вчителі  Поповицького НВК  Шегинівської  сільської ради неодноразово  долучалися  до багатьох акцій, спрямованих на допомогу і підтримку учасників оборони України. І коштами, і речами,  продуктами  і добрим словом — ми стараємося  підтримати наших бійців.
   У дні, коли й дорослі, і малі чекають на диво,  школярі , вирішили подарувати частинку свого тепла тим, хто дуже його потребує. Сміливим воїнам-захисникам, учасникам АТО діти подарували святкові листівки, виготовлені власними руками, засоби особистої гігієни, продукти харчування.  Разом з тим маленькі  патріоти  передали для солдатів виготовлені власноруч  аплікації, символічні браслети в національних кольорах  і навіть іграшки. А ще написи “Слава Україні!”, “Ми за мир в країні”, “Україна – єдина країна!”, «Повертайтесь живими!», «Хай буде мир на всій землі!»…..

   Надіємось, що  наші подарунки та теплі слова подяки стануть надійним оберегом, зігріють серця, додадуть наснаги і сили, нагадають про те, що недаремно наші Герої борються за нашу свободу, за наше краще майбутнє!  Слава Героям України!

Немає коментарів:

Дописати коментар