неділя, 19 листопада 2017 р.

Школа оживає , діти радіють



У Поповицькому НВК Шегинівської сільської ради Мостиського району навчається близько 110 учнів. Колектив закладу намагається іти в ногу з часом. Велику увагу керівництво та вчителі приділяють розширенню доступу інформації до школярів. Тому нова інтерактивна дошка, яку подарував відділ освіти, стала чи ненайкращим сюрпризом для колективу навчального закладу. Це приголомшливий сучасний і корисний подарунок для школи. Вона не схожа на класичну дошку і являє собою екран на сенсорній основі.
Дошка успішно використовується з перших днів і показала, що новітні технології впроваджуються швидко. Дане обладнання одразу ж знайшло популярність серед учнів і збільшило інтерес до навчання. Завдяки можливостям інтерактивної дошки учні із захоплення представляють свої проекти, захищають доповіді, розв'язують задачі. Тепер до дошки ходять навіть ті, хто раніше ніколи не ходив .
Батькам приємно, що школа оживає, а діти радіють таким подарункам. Окрім інтерактивної дошки, школа отримала 4 ноутбуки, WI-FI –роутер.
Вчителі та учні школи висловлюють вдячність за покращення умов навчання та впровадження новітніх технологій голові Шегинівської ОТГ Кривейку І. , начальнику  відділу освіти Шегинівської сільської ради  Клемрі М.І. . 

Немає коментарів:

Дописати коментар