четвер, 15 лютого 2018 р.

«Мелодія двох сердець» у Поповицькому НВК



    День Святого Валентина – ніжне та добре свято,  в який люди відкрито говорять про найбільш прекрасне в світі почуття – любов.
 Поповицький НВК Шегинівської сільської ради це свято не минуло і завітало до кожного . Теплоту своїх сердець дарували  глядачам учні  НВК  у своєму заході «Мелодія двох сердець»  під керівництвом    Поліщак Г.Р., педагога-організатора Фаль Н.Р. та муз.керівника Фаль О.Р.
    Сцена,   святково прикрашена  валентинками  та  повітряними кульками і яскрава «Скринька привітань» , створили  піднесений  настрій. Програма свята  була насичена веселими конкурсами, поезією, гумором, піснями, танцями.
    Греськів М. та  Оленюк О.  розповіли присутнім  про  традиції та особливості цього свята в Україні та за її межами, ознайомили  із символами  та   історією виникнення валентинок.   Напрочуд запальним був танець «Танцюю я» у виконанні  учнів 9 класу.
    З великим хвилюванням виходили на сцену й учні молодшої школи, які проінсценізували пісню «Ти мене любиш?»(Дедура О., Дедура Р.). Всі присутні  тепло зустріли та підтримали  їх оплесками, як справжніх зірок. Романтичний дух свята заполонив серця учасників і глядачів, налаштував їх на позитивні емоції.
  Фінальним акордом виступу було колективне виконання  пісні ”100% щастя” всіма  учасниками.





Немає коментарів:

Дописати коментар