пʼятниця, 23 лютого 2018 р.

Інформаційно-комунікативні компетенції-необхідна умова географічного світогляду сучасної школи



       21 лютого 2018 року на базі Поповицького НВК Шегинівської сільської ради було проведено засідання МО вчителів географії  на тему «Інформаційно-комунікативні компетенції-необхідна умова географічного світогляду сучасної школи»
      Доповідь  «Технології реалізації педагогічної ідеї та її компонентів» підготувала вчитель географії Раб Дарія Петрівна . Особливу увагу звернула на прийоми , які використовує на уроках , продемонструвала наочний навчальний посібник-інтерактивну карту «Фізична географія України» .
      Педагоги розвивали практичні навики роботи із серією карт на інтерактивній дошці,  використовували демонстраційні можливості наочного навчального засобу.
      Вчитель Дуда О.М. розповіла про використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках географії . Вона наголосила на таких формах роботи як скрайбінг , буктрейлер , біографічний вірш і веб - квести і учасники семінару мали змогу побачити їх.
     Керівник МО вчителів  географії  Кундис Г.І. підвела підсумок роботи та акцентувала увагу вчителів географії на впровадження інформаційно-комунікативних компетенцій на уроках географії.
     Висловивши власні враження від семінару , педагоги виробили методичні рекомендації.

Немає коментарів:

Дописати коментар