четвер, 11 жовтня 2018 р.

Школярі Поповицького НВК – бронзові призери районного свята-змагання із оздоровчо-спортивного туризму «Шляхами героїзму і звитяги»

Світлина від Наталії Фаль.



                                  Чиї б серця забуть могли тих, 
                                           хто у тяжку годину у грізних битвах полягли 
                                                      за рідну Україну!!!
      Школярі Поповицького НВК Шегинівської сільської ради брали активну участь у святі-змаганні із оздоровчо-спортивного туризму «Шляхами героїзму і звитяги», приурочене пам’яті Героям Небесної Сотні та захисникам Вітчизни на базі Шегинівської ЗОШ.
     Честь школи захищали учні 8-9 класів у кількості 6 осіб (Кебус Я., Дацьо В., Медвідь В, Войтович М., Губицька Ю., Кавій А.) під керівництвом вчителя фізичної культури Поліщак Г.Р. та педагога-організатора Фаль Н.Р.
     Юні спортсмени уміло і героїчно змагалися у різноманітних естафетах: «Стрибки у мішках», «Хто швидше?», «Транспортування потерпілого способом «кріселко», «Туристичний», виконували пісню у конкурсі на краще виконання військово-патріотичної пісні «Пам’яті Героям Небесної Сотні та захисникам Вітчизни присвячується».
     За підсумками журі ми вибороли ІІІ місце. Учні привезли з виступу незабутні враження та позитивні емоції, медалі, грамоти та подарунки.
     Свою маленьку перемогу діти присвятили мужнім патріотам, які ціною життя і власної крові захищають рідну землю, відстоюють свободу і волю свого народу. Отже, можна впевнено сказати, що учні школи готові гордо нести естафету своїх прадідів, батьків до розвитку і процвітання рідної держави – бути достойними спадкоємцями героїчного минулого і слави попередніх поколінь.
Світлина від Наталії Фаль.Світлина від Наталії Фаль.
Світлина від Наталії Фаль.Світлина від Наталії Фаль.Світлина від Наталії Фаль.Світлина від Наталії Фаль.Світлина від Наталії Фаль.

Немає коментарів:

Дописати коментар