неділя, 30 вересня 2018 р.

Олімпійський Тиждень у Поповицькому НВК


В рамках Всеукраїнського олімпійського тижня та з метою пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму з 10 по 14 вересня у Поповицькому НВК Шегинівської сільської ради пройшов Олімпійський тиждень, до якого готувалися і учні, і вчителі.
Вчитель образотворчого мистецтва Раб Д.П. організувала виставку малюнків серед учнів 5-6 класів «Спорт у моєму житті», а під керівництвом педагога-організатора Фаль Н.Р. було проведено конкурс малюнків на асфальті «Олімпійські ігри очима дітей». Восьмикласники з натхненням працювали над своїми малюнками.
Цікавою і змістовною була вікторина, проведена у 9 класі, вчителем історії Вороблевською У.Б. на тему: «Історія Олімпійських ігор від Давньої Греції до сьогодення». Учні показали гарні знання з історії виникнення Олімпійських ігор, називали сучасних Олімпійських чемпіонів.
Веселим і незабутнім для учнів 2-4 класів було свято-змагання, яке провела вчитель фізкультури Поліщак Г.Р. Діти змагалися у швидкості, спритності, витривалості.
Серед учасників змагань найкращі результати показали Круховська А.(2 клас), Гончар Н.(2 клас), Либик І.(4 клас), Гнатовський А. (4 клас).
Олімпійський тиждень пройшов дуже цікаво і надовго залишиться в пам*яті дітей.
Світлина від Наталії Фаль.Світлина від Наталії Фаль.Світлина від Наталії Фаль.
Світлина від Наталії Фаль.

Немає коментарів:

Дописати коментар