вівторок, 26 грудня 2017 р.

Фестиваль "Різдвяні канікули" - свято радості, надії, впевненості у майбутнє




Різдво, одне з найсвітліших та найкрасивіших християнських свят, яке приходить у світлі зірок, у сяйві свічок та в супроводі щирої колядки. Різдво – це улюблене свято, до якого готуємось завжди радісно та натхненно.
  22 грудня 2017 року, учні 2 класу Поповицького НВК Шегинівської сільської ради, під керівництвом педагога-організатора Фаль Наталії Романівни та вчителя початкових класів Дедури Василини Михайлівни, стали учасниками фестивалю «Різдвяні канікули», що відбувся на базі Шегинівської ЗСШ, яке   принесло краплинку радості у дитячі серця, надію на мир у душі батьків та вчителів.
     Розпочався захід виступом методиста відділу освіти, культури і туризму,  молоді та спорту Лідії Гудими, яка привітала усіх присутніх із наближенням новорічно-різдвяних свят та представила усіх конкурсантів та їхні номери.
     Цьогоріч учні нашої школи були представлені у двох номінаціях: Жанр сучасної музики (пісня «Доброти свіча», Дедура Олена, 2 клас, керівник Лескович А.В.) - ІІ місце та Естрадний танець (у виконанні аматорського ансамблю сучасного танцю «Шанс», 2 клас, керівник Лескович А.В.) - ІІ місце.

   Свято завершилось, і кожен пішов до своєї домівки, взявши з собою краплину радості Новонародженої Дитини.  І дай Боже, щоб на наступний рік  колядки звучали  у мирній країні, а український народ  зі спокоєм та впевненістю дививсь  у майбутнє. 



Немає коментарів:

Дописати коментар